Mladinski klub “Garaža” Poljče

V Poljčah dogaja!

V mladinskem klubu Garaža se nam lahko pridružite:

  • vsak torek, sredo in četrtek od 8. do 14. ure in od 17. do 19. ure
  • ob petkih in sobotah od 14. do 20. ure

 

V dopoldanskem času potekajo različne delavnice (rokodelske, medkulturne, komunikacijske ipd.) in izleti. Ob torkih dopoldan redno obiskujemo VDC Radovljica in se družimo z mladimi s posebnimi potrebami.

Ob torkih popoldan od 17. do 19. ure ste vabljeni na IT delavnice. Na IT delavnicah boste imeli priložnost pridobiti znanje o oblikovanju videa in slik, enkripcije, virtualnih operacijskih sistemov, terminologije IT, popravila in postavitve novega sistema in še več. Če imate svoj prenosni računalnik vas vljudno prosimo, da ga prinesite s seboj. Več informacij: Gašper Vidic, 040 592 179, gasper@tdg.si

Ob četrtkih popoldan od 17. do 19. ure ste vabljeni na interaktivno učenje angleščine in drugih jezikov.

 

Ob petkih in sobotah se lahko sproščeno družite z našimi prostovoljci, na voljo vam je namizni tenis, ročni nogomet, družabne igre, športne aktivnosti, rokodelske delavnice ter informiranje o mednarodnih mobilnostih.

 

Za vse mlade od 14. leta naprej je Garaža prostor kreativnosti in druženja, most med lokalnim in globalnim okoljem ter izvir sproščanja, osebne rasti in odpiranja svetu. Vse našteto vključuje mlade prostovoljce iz različnih evropskih držav: Norveška, Švedska, Belgija, Nizozemska, Francija, Italija, Irska, Makedonija, Nemčija, Gruzija in še mnogo mnogo več. Vsi tisti, ki bi se radi družili z vašo generacijo, vsi tisti, ki imate željo pustiti svoj pečat pri izpeljavi zanimivih dogodkov in delavnic ter vsi tisti, ki vam je dolgčas ob petkih in sobotah popoldne in zvečer, ste vabljeni, da se pridružite oblikovanju nečesa, kar Begunje še niso imele – »Garaže« za mlade!

 

Najdete nas na naslovu Poljče 32, Begunje na Gorenjskem – v isti hiši kot program za otroke “Vila Čira Čara”. 

 

#izdelavapohištvaizpalet #jam-sessions #novemožnosti #henganje #placzakreativo #goodenergy #zakajne?

 

Več informacij:

David Došenović 040 507 499

info@zavod-manipura.org

https://www.facebook.com/Mladinski-klub-Garaža